Referencer

Carsten Fjorback, Udviklingschef - Klimatilpasning & Sektionsleder, COWI

René leverede et yderst dedikeret og professionelt stykke arbejde, hvor både tidsplan og økonomi blev overholdt. Vi fik et produkt, der mere end levede op til forventningerne i forhold til målet, som var en videoproduktion til en intern innovationskonkurrence.

cowi.dk

 

Gunnar K. Madsen, leder ROSA - Dansk Rock Samråd og SPOT Festival

Vi har nydt godt af René Wiborgs dedikation og kendskab til ikke blot selve kulturstoffet - men også af hans grundlæggende journalistiske forståelse og kunnen. Han er fagligt vedholdende og metodisk sikker uden at miste empati for hverken de målgrupper, han arbejder med eller de kolleger, han samarbejder med.

René har ved flere lejligheder været tilknyttet ROSA og SPOT Festival som kommunikationsmedarbejder og i den forbindelse deltaget i såvel de strategiske forberedelser som arbejdet med de konkrete formidlingsopgaver.

Loyalitet og ordentlighed er tunge værdier, men René lever fuldt ud op til dem. Vi har aldrig haft grund til andet end at glæde os, hver gang har har tilbudt os sin arbejdskraft.

rosa.org og ► spotfestival.dk
Foto: Allan Høgholm/ROSA

Holger L. Strøm, geolog/projektleder, Region Midtjylland - Miljø

Som ansvarlig for Miljøs hjemmeside 2014-16 har jeg været utrolig glad for den professionelle sparring, René Wiborg gav mig til udvikling, opsætning og drift.

Det falder helt naturligt for ham at ha ´  fokus på topkvalitet.

René hjalp med at gøre vores hjemmeside lettere og mere intuitiv at bruge for borgerne. Det sparer tid, giver bedre kvalitet i sagsbehandlingen og færre telefonopkald.

Med sin rolige fremtoning mærker man straks hans erfaring. René ved, hvad han gør og ser kritisk på, om det ene eller andet virker. 

Han er åben overfor nye muligheder - og det er vigtigt i planlægningsfasen.

Når opsætningen begynder, har han styr på detaljerne. Det gav mig den bedste støtte og gjorde mit arbejde nemmere og mere betryggende.

René har også undervist sekretærer, som står for den daglige vedligeholdelse. I hands on undervisningen gennemgik han hjemmesidens opbygning og forklarede, hvordan vi arbejder med den.

Det betyder, at vi i dag har en opryddet og klart defineret hjemmeside, hvor baggrundsfiler er placeret i deres naturlige mapper på serveren - og er lette at gå til.

Region Midjylland - Miljø

Henrik Friis, musikjournalist/informationsmedarbejder ROSA - Dansk Rock Samråd og SPOT Festival

Når man hyrer René, får man grundighed,  kreativitet og professionalisme gennem alle forløb. Han lader dig ikke “slippe af krogen” men insisterer på tilbundsgående forberedelse og afdækning af aspekter og målsætninger inden en evt. kampagne søsættes.

Specielt inden for kulturens og musikkens verden er René virkelig på hjemmebane og kan kun anbefales herfra..

► rosa.org og ► spotfestival.dk
Foto: Allan Høgholm/ROSA

Mina Iranzad, tidl. direktør - ergoacoustic

Et samarbejde med René er et godt samarbejde. Han er yderst professionel i sin tilgang til at løse opgaver sammen med kunden. Han er velforberedt, kreativ og en super sparringspartner, som kan eksekvere og levere. Og der er ingen slinger i valsen.

Vi kan give René de allerbedste anbefalinger og glæder os til nye projekter med ham.

ergoacoustic.com